Miomi i ciste nestaju prirodnim putem, ovaj lijek preporučuju RUSKI DOKTORI



Latinski naziv čuvarkuće znači "uvijek živa", a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o lječenju ciste i mioma.
Čudotvoran lijek od samo dva sastojka, je izuzetno djelotvoran u borbi s mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome.
Prvi sastojak ovog lijeka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.
Latinski naziv čuvarkuće znači "uvijek živa", a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o lječenju ciste i mioma.
Sastojci:
- 300 g lišća čuvarkuće
- 500 g meda
Tri puta sedmično popijte ovo uz doručak: Nećete imati pojma šta su to bolovi u kostima!
Priprema: Prvo, nasjeckajte lišće čuvarkuće i dodajte med poslije. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.
Kako koristiti: Konzumirajte lijek ujutro, na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih 2 sata.
Ovaj lijek ima sposobnost da stimuliše metabolizam i očistiti tijelo od toksina. Čak i ruski doktori preporučuju ovaj lijek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti. Na kraju, kao što je spomenuto na samom početku, ova nevjerovatna kombinacija je izuzetno djelotvorna pri liječenju cista jajnika i mioma maternice

0 komentari:

Постави коментар

Омогућава Blogger.

Popularni postovi

Истакнути пост

UDVARAO MI SE JEDAN NAIZGLED FIN MOMAK. BIO JE UPORAN DA…

Udvarao mi se jedan naizgled fin momak. Bio je uporan da popijemo kafu, rekoh ajde. Da bih nakon par minuta dobila poruku Jel imaš pa...

Претражи овај блог